Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Galatasaraylı Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Ay: Şampiyonluk adayım Beşiktaş”

Galatasaraylı Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Ay:  Şampiyonluk adayım Beşiktaş”

Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Ay, Bu yıl şampiyonluğu Beşiktaş hak ediyor. Şampiyonluk adayım Beşiktaş'tır” dedi. Galatasaray taraftarı olan Ay, şu değerlendirmede bulundu:

Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Ay, “Bu yıl şampiyonluğu Beşiktaş hak ediyor. Şampiyonluk adayım Beşiktaş’tır” dedi. Galatasaray taraftarı olan Ay, şu değerlendirmede bulundu:
“Bu sezon, stadı olmadığı için tüm maçlarını deplasmanda yapan Beşiktaş, takım oyunu oynuyor, çok koşuyor ve agresif bir futbol sergiliyor. Bu nedenle başta futbolcular, teknik direktör Biliç ve yönetim kurulunu kutlamak gerektiğine inanıyorum. Fenerbahçe’nin geniş bir kadrosu bulunmasına karşın organize olamıyor ve iyi futbol sergileyemiyor. Taraftarı olduğum Galatasaray’ın ise kadrosu dar. Sadece Umut ve Burak Yılmaz’dan oluşan iki santraforu var. Biri sakatlansa, takımın hücum gücü düşüyor. Savunmada da sıkıntıları var. Semih sakatlandı, yeri dolmadı. Melo sakatlandı, orta alanın gücü düştü. Demek ki, sezon öncesinde yanlış transferler yapıldı. Bundan da anlaşılıyor ki, kulüplerin, başkanı zengin yönetim kurullarına değil, istikrarlı yönetimlere ihtiyacı var. İşte bu nedenlere dayalı olarak bu sezon Beşiktaş’ın, şampiyonluğu hak ettiğine inanıyorum.”
Haber : Önder Balıkçı



Özhan Özgür
25.03.2015 18:00:38
Sevgili Başkan Yardımcım engin bilgi ve birikimlerini Erdekspor için kullansada şöyle 3 Lig 2 Lig falan görsek ... :)

  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı